• در پژوهشکده بیمه برگزار شد: نشست تخصصی چالشها و راهکارهای توسعه بیمه عمر با حضور دست اندرکاران شرکتهای بیمه
      پژوهشکده بیمه دومین نشست تخصصی خود را با نمایندگان شرکت‌های بیمه بازرگانی پیرامون راهکارهای توسعه بیمه های زندگی برگزار کرد.
      دکتر آقاجری معاون پژوهشی پژوهشکده بیمه هدف اصلی این نشست‌های مستمر را تعامل با صنعت بیمه دانست تا ظرفیت‌های پژوهشی و آموزشی کشور در راستای تامین نیازهای اساسی این صنعت هدایت شود. وی گفت: بررسی چالش‌های بیمه های عمر نه تنها نیازمند بررسی‌های عالمانه و تخصصی است بلکه به اقدامات هوشمندانه، متناسب و منطبق بر یافته‌های پژوهشی احتیاج دارد.
      معاون پژوهشکده خاطر نشان کرد: امروز صنعت بیمه این واقعیت را دریافته است که توسعه فرهنگ بیمه در جامعه نیازمند هم افزایی اهالی صنعت بیمه و بهره گیری از خروجی دلسوزان این صنعت از طریق نشست‌های تخصصی و تحقیقی است.
      وی تصریح کرد: با درک صحیح از نیازهای بیمه‌های زندگی باید آموزش‌های تخصصی لازم را برای پرسنل شرکت‌های بیمه پیش بینی نمود.
      در ادامه این نشست دکتر عباسی رئیس گروه بیمه‌های اشخاص پژوهشکده بیمه پس از سخنرانی اعضای پانل تخصصی پیرامون دیدگاه‌های حرفه‌های مختلف بیمه‌های عمر در توسعه بیمه‌های زندگی چالش‌های مطرح شده توسط کارشناسان حاضر در جلسه را پاسخ داد.
      آنچه در پی می آید گزیده‌ای از نظرات مطرح شده در این نشست تخصصی است:
      -دانش بیمه یک دانش وارداتی است. بنابراین برای توسعه آن در کشور نیازمند بهره‌گیری از تجربه‌های کشورهای پیشرفته در مدیریت فرایندهای بیمه ای از بازاریابی و صدور بیمه‌نامه گرفته تا پرداخت خسارت هستیم که نحوه محاسبه پرداخت کارمزد نمایندگان و کارگزاران در بیمه‌های عمر از آن جمله است.
      -نشست‌های چهره به چهره کارشناسان و مدیران صنعت بیمه ضرورتی است که راهکارهای مناسبی را برای برون رفت از مشکلات و اتخاذ شیوه‌های کاربردی تر در صنعت بیمه فراهم کند.
      -برخی از آئین‌نامه‌ها از جمله آئین‌نامه 54 ضمن فراهم نمودن ضمانت‌های اجرا، نیازمند طرح چارچوب‌های دقیق‌تری است تا باعث روان‌سازی در اجرای آن شود.
      -شیوه‌های بازاریابی بیمه‌های عمر در شرکت‌های بیمه کاملاً متفاوت است در این خصوص رعایت اصول اساسی بازاریابی حرفه‌ای بیمه به دلیل ویژگی این نوع از بیمه‌ها ضروری است و الزامات ورود به صنعت باید به نحو سخت‌گیرانه‌تری بازنگری شود.
      -مواردی در آئین‌نامه‌های جدید مربوط به کارمزد بیمه‌های عمر و موضوع حذف هزینه‌های وصول در آئین‌نامه جدید ممکن است شبکه‌های دانش ایجاد شده در بیمه‌های عمر را دچار آسیب جدی نماید.
      -بانک‌ها در فروش انفرادی بیمه عمر موفق نبوده اند. ایجاد شناخت‌های نابسامان از بیمه عمر در ذهن مخاطبان و آحاد مردم به گونه‌ای است که صنعت بیمه باید با نظارت دقیق مانع از پاره ای دخالت‌ها در این صنعت شود.
      -در بخش بیمه‌های تکمیل درمان متاسفانه شرکت‌های بیمه به بانک اطلاعات سلامت افراد دسترسی ندارند.
      -آئین نامه های سرمایه‌گذاری در صنعت بیمه باید به گونه‌ای باشد که شرکت‌ها به دلیل محدودیت‌های اعمال شده حالت ریسک‌پذیری خود را از دست ندهند.
      -در بازاریابی بیمه‌های عمر باید به روزآوری خدمات و تناسب با آن درخواست‌های جدید و همچنین نرخ تورم در تعیین تعرفه‌ها توجه داشت.

      منبع خبر : پژوهشکده بیمه - 
      ذخیره شده توسط : فاطمه فلاح 10 اسفند 1391 ساعت 11:17:42  خوانده شده: 962  نمایش چاپی