• همایش مشترک بیمه و ترافیک برگزار شد; : افزایش نرخ دیه در سال آینده

      به گزارش روابط عمومی شرکت بیمه سینا – روز گذشته نخستین همایش مشترک صنعت بیمه و ترافیک با حضور مقامات ارشد بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران ، پلیس راهور ناجا و فعالان این دو عرصه برگزار شد. در این مراسم که نمایندگانی از تمامی بیمه های فعال سراسر کشور حضور داشتند از سوی رئیس کل بیمه مرکزی در بردارنده خبرهای مهمی برای شرکت های بیمه بود که از میان آنها می توان به افزایش نرخ  دیه در سال 91 و ارائه این پیشنهاد به قوه قضاییه و نیز همکاری دوجانبه با راهنمایی و رانندگی برای ساماندهی موتورسیکلت‌های فاقد بیمه اشاره کرد.
      *افزایش نرخ دیه در سال 91
      رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به اینکه نمی‌توان رقم دقیق پیشنهادی کارگروه صنعت بیمه در مورد نرخ دیه به ریاست قوه قضائیه را اعلام کرد، گفت: همانند سال‌های گذشته نرخ دیه افزایش خواهد یافت، اما تلاش صنعت بیمه افزایش معقول و مناسب آن است.
       سید محمد کریمی در خصوص وعده چند ماه گذشته خود مبنی بر آزادی زندانیان دیه تا پایان سال جاری، اظهار داشت: ساز و کار این امر در حال آماده‌سازی است به نحوی که این نهاد بیمه‌ا‌ی برای آزادی زندانیان فاقد بیمه ‌نامه شخص ثالث مکانیزم‌های ویژه‌ای را در دست اقدام دارد.
       وی با اشاره به اینکه با همکاری ستاد دیه مقدمات این امر تدوین شده است، گفت: در صددیم به صورت نمادین 33 زندانی را طی مراسمی آزاد نماییم. البته پرونده‌های ستاد دیه و پرونده‌های موجود در شرکت‌ها حدود 900 پرونده است که سامان دادن آنها یک کار شبانه روزی را می‌طلبد.
      رئیس کل بیمه مرکزی متذکر شد: اعطای تسهیلات به زندان دیه بلاعوض نبوده و فقط شامل حادثه دیدگان  می‌باشد.
      * افزایش نرخ دیه در سال آینده
      رئیس کل بیمه مرکزی در خصوص نرخ دیه امسال که مقرر بود از جانب رئیس قوه قضائیه تا پایان بهمن ماه به صنعت بیمه اعلام شود، افزود: بیمه مرکزی در آخرین اقدام خود گزارشی را به ریاست قوه قضائیه ارائه نموده تا این نهاد قضایی با توجه به تغییر قانون مجازات اسلامی نرخ مناسبی را برای دیه امسال تعیین نماید.
      وی به تشکیل کارگروه ویژه‌ای از جانب صنعت بیمه برای اعلام نظر خود را میزان نرخ دیه سال آینده اشاره کرد و گفت: احتمال آنکه نرخ دیه در اسفند ماه به اطلاع مردم برسد، بسیار است.
      به گفته کریمی اعضای این کارگروه نمایندگان بیمه مرکزی و سندیکای بیمه‌گران، جهاد کشاورزی و یک نماینده از قوه قضائیه به شمار می‌آیند.
       وی در خصوص نظر اعلامی بیمه مرکزی در میزان نرخ دیه سال آینده ، گفت: رقم دقیق پیشنهادی خود را نمی‌‌توانم بیان کنم اما طبیعتاً نرخ دیه سال آینده افزایش خواهد یافت. البته باید این نکته را متذکر شوم که صنعت بیمه فقط نظر خود را اعلام و رأی قطعی را رئیس قوه قضائیه صادر می‌کند.
      *کاهش موتور سیکلت های فاقد بیمه
      رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به اینکه بیش از یک میلیون موتورسیکلت در توقیف راهنمایی و رانندگی قرار دارند گفت: درصددیم با اعمال همکاری‌های مستمر با راهنمایی و رانندگی تا حدودی معضل موتورسیکلت‌های فاقد بیمه را حل نماییم.
       در این همایش مشترک کریمی اظهار داشت: همکاری مستمر و یکپارچه صنعت بیمه و راهنمایی و رانندگی نه تنها در آینده کاهش تخلفات رانندگی را به دنبال خواهد داشت بلکه ضریب نفوذ صنعت بیمه در کشور را که تاکنون 1.5 درصد است به صورت قابل توجهی افزایش می‌دهد.
      وی به آمار زیاد موتورسیکلت‌های فاقد بیمه اشاره کرد و با توجه به گفته‌های رئیس راهنمایی و رانندگی تاکنون بیش از یک میلیون موتورسیکلت توقیفی در مراکز نیروی انتظامی قرار دارند که حجم قابل‌توجهی از آنها فاقد بیمه‌نامه هستند.
      وی گفت: بیمه مرکزی و راهنمایی و رانندگی با تعامل و همکاری با یکدیگر درصدد هستند تا حدودی این معضل را برطرف و تعداد موتورسیکلت‌های فاقد بیمه را کاهش دهند چرا که این امر یکی از مشکلات اصلی جامعه و صنعت بیمه با بیمه‌گذاران است.
      رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به اینکه راهنمایی و رانندگی می‌تواند با اعمال جریمه‌ها و اتخاذ مکانیزم‌های خاص مردم را برای خرید بیمه‌نامه‌های موتورسیکلت تشویق کند گفت: بیمه مرکزی تاکنون برای خودروهای فاقد بیمه مکانیزم‌های مؤثری را اتخاذ کرده اما به دلیل نبود سیاستی مشخص در خصوص موتورسیکلت‌ها تاکنون نتوانسته‌ایم مشکلات آنها را در سطح جامعه برطرف کنیم.
      وی به همکاری مستمر راهنمایی و رانندگی با صنعت بیمه اشاره کرد و گفت: در این همایش درصددیم تا با به کارگیری سیستم‌های کامپیوتری صنعت بیمه و نیروی انتظامی به صورت متقابل تا حد قابل‌توجهی مشکلات مردم را کاهش دهیم.
      به گفته وی مقرر شده شرکت‌های بیمه با تخصیص نمایندگی‌ها و شعبه‌هایی در پاسگاه‌های میان‌راهی تا حدودی جوابگوی بیمه‌ای مردم بوده و اگر خودرویی به دلیل نبود بیمه‌نامه از جانب نیروی راهنمایی و رانندگی متوقف شده است سریعاً برای آن بیمه‌نامه صادر کنند.
      کریمی در ادامه این همایش به ارائه راهکارها برای تقویت همکاری صنعت بیمه و راهنمایی و رانندگی اشاره کرد و گفت: در سطح استان‌ها مدیران شرکت‌های بیمه باید با ابلاغ بخش‌نامه‌های مختلفی نمایندگی خود راملزم کنند تا در ماه‌های مختلف جلساتی را با راهنمایی و رانندگی استان خود برگزار کنند به نحوی که امیدوارم در صورت استمرار این جلسات همکاری بیشتری میان این دو حوزه برقرار خواهد شد.
      کریمی اضافه کرد: خوشبختانه در تهران چنین ارتباط مستمری میان صنعت بیمه و راهنمایی و رانندگی به وجود آمده است به نحوی که پلیس و صنعت تاکنون از امکانات متقابل یکدیگر مانند کامپیوتری، اطلاعاتی استفاده کرده اما باید گفت این میزان هنوز جوابگوی بازار کشور برای کاهش تخلفات رانندگی و افزایش ضریب نفوذ بیمه کافی نیست. شایان ذکر است در این همایش تفاهم نامه ای میان سرتیب اسکندر مومنی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا، سید محمد کریمی رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی و جواد سهامیان مقدم رئیس شورای عمومی سندیکای بیمه ایران به منظور حسن اجرای قانون بیمه اجباری مسئولیت دارندگان وسیله نقلیه موتوری زمینی در مقابل شخص ثالث و سایر ضوابط و مقررات مرتبط با آن و ایجاد تعامل و هماهنگی بیشتر بین صنعت بیمه و پلیس راهنمایی و رانندگی منعقد شد.


      منبع خبر : روابط عمومی بیمه سینا - 
      ذخیره شده توسط : فاطمه فلاح 26 بهمن 1390 ساعت 16:01:31  خوانده شده: 1316  نمایش چاپی