• محمد ابراهیم امین در جمع خبرنگاران: محدودیت صدور بیمه نامه توسط بیمه ایران یک ادعای کذب است
      معیارهای نظارتی صنعت بیمه معیارهای مشخصی است و هرگونه ضعف و خللی در امر نظارت، وضعیت صنعت بیمه را با مشکل روبرو خواهد کرد.

      به گزارش اداره کل روابط عمومی بیمه مرکزی، محمد ابراهیم امین که در جمع خبرنگاران سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود: توجه به خواست و مجموعه نیازهای مشتریان در هنگام صدور بیمه نامه و رعایت سه اصل دقت، سرعت و رعایت انصاف در هنگام پرداخت خسارت مستلزم نظارتی قدرتمند است.
      رییس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران با بیان این مطلب که شاخص های اقتصاد رقابتی و رقابت اقتصادی مشخص است، تصریح کرد: اصول حاکم بر فرایند عرضه خدمات و محصولات بیمه ای، اصول یکسانی دارد اما مدیریت صحیح و بنگاه داری حرفه ای، کنترل هزینه های شرکت و بالاخره موضوع کیفیت خدمات در بازار رقابتی عرضه محصولات بیمه ای اثرگذار است.
      محمد ابراهیم امین با ابراز تاسف از جریان سازی برخی رسانه ها که آرامش صنعت بیمه را تاب نمی آورند به خبر کذب چند رسانه در خصوص محدودیت بیمه ایران در صدور بیمه نامه های جدید خاطرنشان کرد: فضا سازی ها و جوسازی های اخیر در خصوص ماموریت های جدید بیمه ایران اهدافی غیر تخصصی را دنبال می کند و هیچ ارتباطی به صنعت بیمه ندارد.
      وی تصریح کرد: شرکت بیمه ایران از دستاوردهای بزرگ اقتصادی کشور محسوب می شود که هم اکنون ۴۶ درصد بازار این صنعت را در دست دارد و محدودیت صدور بیمه نامه توسط بیمه ایران یک ادعای خنده دار و کذب است.
      رییس کل بیمه مرکزی با تشریح ماموریت های بیمه ایران و طرح اخیر "طرح جامع بیمه حوادث روستاییان" اظهارداشت: فعالیت های توسعه ای این شرکت معمولا در عرصه هایی صورت می پذیرد که شرکت های خصوصی به دلیل ریسک بالا و سرمایه گذاری کلان توان ورود به این عرصه ها را ندارند که نمونه بارز آن همین طرح بزرگ ملی است که بیمه مرکزی نیز هزینه های مربوط به اطلاع رسانی آن را بر عهده گرفته است.
      وی در پاسخ یکی از خبرنگاران مبنی بر آخرین وضعیت صنعت بیمه، گفت: رشد ۲۶ درصدی تولید حق بیمه در نه ماهه نخست سال جاری به نسبت سال گذشته، امیدوارکننده است و ما اعتقاد داریم اگر عوارض های سنگین از روی دوش این صنعت برداشته شود روند همگانی سازی بیمه در کشور با شتاب بیشتری دنبال خواهد شد.
      محمد ابراهیم امین افزود: برای حفظ توازن پرتفوی صنعت بیمه باید تدابیری اندیشیده شود تا بیمه های زندگی نیز متناسب با دیگر محصولات بیمه ای رشد کنند.
      وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع توقف تحریم ها اشاره کرد و گفت: بعد از اعمال تحریم های بیمه ای، شرکت های بیمه با هدایت بیمه مرکزی و کمک یک میلیارد دلاری دولت توانستند تمامی پوشش های اتکایی را در داخل کشور توزیع کنند و باید از این تجربه در خدمت توسعه صنعت بیمه استفاده کنیم.
      امین تصریح کرد: توصیه ما به شرکت های مالک کشتی این است که ابتدا  از توان و ظرفیت شرکت های بیمه داخلی استفاده کنند اما این موضوع نافی فعالیت شرکت های خارجی بیمه ای نیست.
      وی افزود: البته همکاری با شرکت های بیمه ای که در زمان تحریم ها با ما رفتار خوبی نداشتند و در پرداخت خسارات کوتاهی کردند و اصول حرفه ای بیمه گری را رعایت نکردند با محدودیت هایی روبرو خواهد شد.
      رییس کل بیمه مرکزی در پاسخ یکی دیگر از خبرنگاران که خواستار تعیین تکلیف موضوع دخالت شرکت بیمه آتیه سازان حافظ در امر بیمه تکمیلی درمان شده بود به صراحت گفت: دیدگاه رسمی بیمه مرکزی در خصوص این شرکت بارها اعلام شده و از نظر ما فعالیت این شرکت در زمینه بیمه های تکمیلی درمان دخالت در امر بیمه گری است و باید متوقف شود.
      وی با اعلام این مطلب که "آتیه سازان حافظ" از سوی بیمه مرکزی مجوز ندارد از نهادهای قانونی درخواست کرد بر اساس قانون و شرح وظایف خود با دخالت آشکار این شرکت در امر بیمه گری بازرگانی برخورد کنند.
      رییس کل بیمه مرکزی در پایان از رسانه ها خواست با حمایت و روشنگری در خصوص طرح های نوین بیمه ای و به خصوص طرح بیمه جامع حوادث روستاییان در جلب اعتماد عمومی به صنعت بیمه و همگانی تر شدن این صنعت کمک کنند.
      گفتنی است این نشست صبح امروز در محل وزارت اقتصاد برگزار شد و بیش از چهل خبرنگار از رسانه های سراسری کشور سوالات خود را از رییس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران پرسیدند.

      منبع خبر : بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران - 
      ذخیره شده توسط : فاطمه فلاح 06 بهمن 1392 ساعت 13:36:02  خوانده شده: 1120  نمایش چاپی