• تغییرات سریع جهانی بیمه گران را با مسائل پیچیده مواجه می کند
      زمان آن فرارسیده است که برای موفقیت در فضای رقابتی کنونی، استراتژی های ضروری را به کار بست. هدف اصلی انطباق با شرایط کنونی و همراهی با نیازهای فرداست.

      شرکت های بیمه در سراسر جهان باید خود را برای تغییر سریع جهان و رویاروی با حوادثی که در آینده به وقوع می پیوندد، آماده کنند.

      به گزارش سایت تخصصی صنعت بیمه به نقل از بیزینس اینشورنس، در گردهمایی سالانه انجمن بیمه اموال و تصادفات سال 2013 آمریکا، بر لزوم رشد و گسترش سریع صنعت بیمه تاکید شد.

      متخصصان بر این باورند که جهان به سرعت در حال تغییر است و نمی توان به شرایط سیاسی و اقتصادی کنونی دل بست.

      "دیوید سمپسون" یکی از کارشناسان بیمه، در این گردهمایی گفت: زمان آن فرارسیده است که برای موفقیت در فضای رقابتی کنونی، استراتژی های ضروری را به کار بست. هدف اصلی انطباق با شرایط کنونی و همراهی با نیازهای فرداست.
      او ادامه داد: ما در زمانی زندگی می کنیم که جهان به سرعت در حال تغییر است و جنبش های سیاسی و اقتصاد کلان مانند گذشته قابل اعتماد نیستند. نگرانی های بسیاری وجود دارد و شرایط امروز جهان را با بی ثباتی بیشتری همراه می کند.

      این کارشناس بیمه تاکید کرد که صنعت بیمه در حال تجربه نوآوری های فراوانی در بخش تکنولوژی است و در حالی که اقتصاد به کُندی دوران بازسازی را طی می کند، در این صنعت رقابت های نفسگیری وجود دارد. این شرایط باعث می شود که میزان سرمایه گذاری بیمه گران کاهش یابد.

      در این گزارش آمده است که صنعت بیمه جهانی در حال دگردیسی است و انتظارات مشتریان به شدت در حال تغییر و تکمیل است؛ این تغییرات درب های جدیدی را به سمت بازار بیمه گشوده است. بیمه گران باید برای توسعه راه حل‌ های جدید که با تغییرات محیطی سازش بهتری دارند، همواره و از نزدیک با مشتریان و فعالان تجاری در ارتباط و همکاری باشند.

      سمپسون با مطرح کردن این پرسش که "مدیران چگونه می توانند در این دنیای تشنه همچنان رقابت کنند"، ادامه داد: سازمان ها و شرکت ها به اقتصاد گذشته گره خورده اند اما شرایط صنعتی در حال رویاروی با چالش های مهمی است.

      رئیس شرکت "پی سی آی" در ادامه سخنرانی خود در این گردهمایی گفت: اکنون اشتیاقی برای درک واقعیت های جهانی که ما در آن زندگی می کنیم، وجود دارد. فعالیت ما در حقیقت به شناسایی افق های آینده کمک می کند و ما باید پذیرای تغییرات محیطی باشیم.
      او در ادامه افزود: در سال های آینده مدیران اجرایی باید بر اجرای برنامه های ریز و منسجم متمرکز شوند. این اجلاس های سالانه این فرصت را در اختیار ما قرار می دهد که به گذشته بنگریم و بتوانیم تصویر بزرگتری از آینده را ترسیم کنیم. با مشورت و همکاری می توان تهدیدهای نوظهور را شناسایی کرد، بنابراین وقتی که به خانه بر می گردیم می توانیم درباره واقعیت ها و شاخص های آنان فکر کنیم.

      منبع خبر : شبکه اطلاع رسانی صنعت بیمه - 
      ذخیره شده توسط : فاطمه فلاح 04 آبان 1392 ساعت 14:35:45  خوانده شده: 1116  نمایش چاپی