• اولین دستور ابراهیم امین: حذف مالیات بر ارزش افزوده از صنعت بیمه
      محمد ابراهیم امین در جلسه‌ معارفه خود اظهار کرد:
      اولین دستور ابراهیم امین: حذف مالیات بر ارزش افزوده از صنعت بیمه

      رییس کل بیمه مرکزی گفت: لذا برای کاهش حق بیمه‌ها ضمن حذف مالیات بر ارزش افزوده مدیریت هزینه‌های عملیاتی نیز بسیار موثر است.

      صنعت بیمه- رییس کل بیمه مرکزی بر کاهش قیمت حق بیمه‌ها تاکید کرد و گفت: در همه جای دنیا محصولات بیمه‌ای از مالیات معاف هستند، لذا برای توسعه‌ فرهنگ بیمه لازم است که مالیات بر ارزش افزوده از این صنعت حذف شود.

      به گزارش ریسک نیوز،به نقل از روابط عمومی بیمه ملت از ایسنا ، محمد ابراهیم امین در جلسه‌ معارفه خود اظهار کرد: برای آنکه استقبال از بیمه بیشتر شود، لازم است که هزینه‌های آن و هم چنین قیمت نهایی آن کاهش یابد که یکی از این عوامل حذف مالیات بر ارزش افزوده از صنعت بیمه است.
      وی با بیان این‌که در تعیین حق بیمه سه عنصر نقش دارند، گفت: یکی از این موارد نرخ فنی است که براساس شدت هر ریسک و حوادث گذشته تعیین می‌شود بنابراین در این نرخ فنی تغییری بین شرکت‌ها نباید وجود داشته باشد.

      امین دومین عنصر موثر در حق بیمه را هزینه‌ی عملیاتی عنوان کرد و گفت: این هزینه می‌تواند با مدیریت صحیح و کنترل نظارت کاهش یابد و سومین عنصر سود مورد انتظار سهام‌داران است، بنابراین اگر شرکتی بخواهد حق بیمه پایین‌تری ارائه کند باید یک شرکت حرفه‌ای و کارآمد باشد که با مدیریت و کنترل هزینه‌های عملیاتی حق بیمه پایین‌تری به مشتریان خود ارائه دهد.

      رییس کل بیمه مرکزی گفت: لذا برای کاهش حق بیمه‌ها ضمن حذف مالیات بر ارزش افزوده مدیریت هزینه‌های عملیاتی نیز بسیار موثر است.
      وی با بیان این‌که بیمه مرکزی بر اساس قانون یک نهاد حاکمیتی و نماینده دولت برای نظارت به صنعت بیمه است، گفت: با توجه به این‌که شرکت‌های بیمه تعهداتی برای آینده را می‌فروشند لازم است مورد کنترل و نظارت دقیق قرار گیرند تا مشکلاتی به وجود نیاید.

      امین اظهار داشت: برای نظارت بیشتر لازم است تا نظارتی دقیق بر روی عملکرد حسابداری شرکت‌های بیمه داشته باشیم، چرا که برخی از شرکت‌ها در ارائه‌ی گزارشات خود سود حسابرسی را بیان می‌کنند که این اشتباه است و باید ذخائر مالی به درستی ارائه شود و به بورس نیز عملکرد مالی و ذخائر مالی را ارائه دهند لذا اگر شرکتی سود حسابداری را به بورس ارائه کند اطلاعات غلط داده است و بیمه مرکزی موظف است که به بورس این موضوع را اعلام کند تا مدیران بیمه‌ای انضباط مالی را در دستور کار خود قرار دهند.

      رییس کل بیمه مرکزی با بیان این‌که مالیات در واقع گرفتن سود از عملکرد است، گفت: متأسفانه ممیز‌های مالیاتی بسیاری از هزینه‌های شرکت‌ها را قبول نمی‌کند و از طرف دیگر عوارض زیادی را بر شرکت‌ها متحمل می‌شوند که هزینه‌های شرکت‌ها را بالا‌ می‌برند و این شرکت‌ها را به زیان می‌رساند، این در حالی است که دولت باید مالیات بگیرد اما از انحصار‌گرایی جلوگیری کند و ضمن عدم دخالت در بیمه‌گری زمینه را برای رقابت‌پذیر‌شدن شرکت‌ها فراهم آورد.
      وی خاطر نشان کرد که در حال حاضر 28 شرکت بیمه‌ای فعال هستند اما انحصار هم‌چنان در دست دولت است و در شرایط انحصاری نمی‌شود رشد کرد.
      امین هم‌چنین بر نظارت دقیق بر مدیران شرکت‌های بیمه‌ای تاکید کرد و گفت: باید احراز صلاحیت مدیران را با دقت در دستور کار قرار دهیم و مدیران شرکت‌های بیمه باید از مهارت، تجربه، دانش و صلاحیت کافی برخوردار باشند و بیمه مرکزی از تایید مدیرانی که واجد چنین شرایطی نیستند خودداری خواهد کرد.

      رییس کل بیمه مرکزی هم‌چنین بر نظارت توانگری شرکت‌های بیمه اشاره داشت و گفت: به شرکت‌های بیمه‌ای که بیش از ظرفیت خود بخواهند ریسک بپذیرند اجازه فعالیت نمی‌دهیم و برای پذیرش ریسک‌های بزرگ در صورتی که بتوانند سودآوری خود را اثبات کنند اجازه پذیرش خواهیم داد.

      منبع خبر : شبکه اطلاع رسانی صنعت بیمه - 
      ذخیره شده توسط : فاطمه فلاح 20 شهریور 1392 ساعت 15:25:57  خوانده شده: 1373  نمایش چاپی