• تولید منابع آموزشی استاندارد صنعت بیمه
       همزمان با راه‌اندازی مرکز تدوین منابع آموزشی صنعت بیمه کلید خورد:
      تولید منابع آموزشی استاندارد صنعت بیمه

      همزمان با راه‌اندازی مرکز تدوین منابع آموزشی صنعت بیمه، تولید منابع آموزشی استاندارد در پژوهشکده بیمه شروع شد. تولید و تدوین منابع آموزشی استاندارد برای اولین بار است که در صنعت بیمه به اجرا گذاشته می‌شود.
      یکی از سه شاخص کلیدی هر فعالیت آموزشی تدوین کتب آموزشی متناسب با نیاز مخاطبین در حوزه های تخصصی و عناوین متنوع آموزشی است. پس از بررسی و عارضه یابی وضع موجود این شاخص، مخاطبین و مدرسین صنعت بیمه ضعف شدید منابع آموزشی را مورد تأکید قرار داده‌اند.
      با توجه به بررسی‌های انجام شده و مستندات موجود با هدف شناسایی دقیق و ارائه راه حل مناسب برای رفع این مشکل مرکز ساماندهی و تدوین کتب آموزشی صنعت بیمه با حکم سرپرست پژوهشکده بیمه تشکیل شد.
      مرکز تدوین کتب درسی با حضور اساتید مجرب دانشگاه های معتبر کشور با برنامه‌ریزی دقیق در سه مرحله، کار تدوین کتب آموزشی را آغاز کرد. در اولین مرحله با توجه به فوریت موضوع پانزده عنوان آموزشی دارای اولویت در دستور کار قرار گرفت. در این مرحله تدوین کتاب‌های: اصول و کلیات بیمه، بازاریابی بیمه، بیمه های مهندسی و مقررات مربوط، بیمه های باربری و مقررات مربوط، بیمه های شخص ثالث و مقررات مربوط، بیمه های بدنه و مقررات مربوط، بیمه های عمر و مقررات مربوط، مدیریت ریسک، بیمه های آتش سوزی و مقررات مربوط، بیمه های درمان و حادثه و مقررات مربوط، آشنایی با قوانین و مقررات بیمه های بازرگانی، بیمه های مسئولیت، بیمه های اتکایی، حقوق بیمه و کلیات بیمه های اشخاص شروع شد.
      خاطرنشان می‌سازد، در مرحله دوم مرکز مذکور با اعلام فراخوان عمومی اقدام به شناسایی متخصصین فعال در حوزه آموزش صنعت بیمه نمود که در همین راستا برای هر 15 عنوان ذکر شده، گروه مولفین را انتخاب کرد.
      مرکز تدوین کتب آموزشی صنعت بیمه در مرحله سوم با برگزاری جلسات مشورتی با گروه‌ مؤلفین کار تدوین کتب را شروع کرد. پیش‌بینی می شود با تدوین و انتشار کتب آموزشی صنعت بیمه منابع غنی آموزشی در اختیار نمایندگان، کارگزاران و کارشناسان صنعت قرار گیرد.
      پژوهشکده بیمه با هدف توجه بیش‌تر به اهداف فرهنگی در توسعه بیمه در کشور، تقویت برنامه‌محوری در تدوین کتب آموزشی، توجه به نیازهای علمی صنعت بیمه، اصلاح و ارتقای کیفیت نگارش و ویرایش کتاب‌های آموزشی و ساختار و سازمان‌دهی مطالب آن، افزایش بهره‌گیری از ظرفیت‌های کارشناسی و پژوهشی صنعت بیمه، برون‌سپاری تألیف کتاب‌های آموزشی در راستای استفاده از همکاری و مشارکت اشخاص و مراکز علمی ذی‌صلاح همراه با ارتقای نقش هدایتی و نظارتی پژوهشکده اقدام به راه اندازی مرکز تدوین کتب آموزشی بیمه‌ای کرده است.

      منبع خبر : پژوهشکده بیمه - 
      ذخیره شده توسط : فاطمه فلاح 06 شهریور 1392 ساعت 15:39:36  خوانده شده: 1098  نمایش چاپی