• سردار مومنی در همایش مدیریت ریسک: نقش صنعت بیمه در خروج خودروهای فرسوده افزایش یابد
      نقش صنعت بیمه در خروج خودروهای فرسوده در کاهش ترافیک موثر است و می‌تواند تا 15درصد به روان‌سازی ترافیک در کلان‌شهرها کمک کند. بنابراین نقش صنعت بیمه در خروج خودروهای فرسوده باید افزایش یابد.

        به گزارش خبرنگار بیمه‌آنلاین، مهندس کریمی رییس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، در اولین همایش مدیریت ریسک در صنعت بیمه، بر همگرایی و همکاری متقابل بین سازمان‌ها، وزارت‌خانه‌ها و ارگان‌های مختلف به‌منظور تحقق اهداف و رویکردهای مدیریت ریسک و همچنین تامین آسایش و اطمینان آحاد افراد جامعه، تاکید کرد. به گفته وی، یکی از موثرترین ارگان‌ها در دست‌یافتن به این اهداف، پلیس راهور است.
        در ادامه سخنان کریمی در این همایش، مومنی رییس پلیس راهور ناجا، نظرات خود را درباره ابعاد و وجوه تعامل بین صنعت بیمه و پلیس تشریح کرد.

        رییس پلیس راهور ناجا سخنان خود را به دو بخش تقسیم کرد.
        وی در بخش نخست، ضمن مقایسه آمار تصادفات و کشته‌شدگان جاده‌ای ایران و جهان، همچنین  و همچنین آمار تصادفات و کشته‌شدگان جاده‌ای ایران در دهه گذشته و سال گذشته، تصریح کرد: در پایان سال 90 با توجه به افزایش چشم‌گیر خودرو‌، تعداد کشته‌شدگان جاده‌ای مطابق سال 80 هم‌چنان 20هزار نفر بوده است. اگر آهنگ تغییر این آمار ثابت می‌ماند، در پایان سال 90 می‌باید 50هزار کشته می‌داشتیم.

        سردار مومنی ادامه داد: امروز شرایط ما بسیار مطلوب‌تر از گذشته است. این اتفاق به نفع همه از جمله صنعت بیمه است. این رویکردی اخلاقی، شرعی و البته سودمحورانه است.

        رییس پلیس راهور ناجا تاکید کرد: امروز ترافیک یکی از جدی‌ترین دغدغه‌های ملت‌ها و دولت‌هاست و همه با آن درگیر هستند. البته ترافیک موضوعی تک‌مولفه نیست؛ بلکه مولفه‌های متعددی ازجمله اجرای قانون ایمنی سیستم حمل و نقل عمومی، سرعت در سیستم امداد و نجات و خروج خودروهای فرسوده، در بهبود وضع ترافیک موثرند.
        وی افزود: امروز پس از چهار دهه، قانون راهنمایی و رانندگی تغییر کرده است و پس از آن با همکاری مردم، کاهش 20درصدی در روند بروز حوادث روی داده و این اتفاق بزرگی است. همواره با افزایش میزان جریمه، تصادفات کاهش می‌یافت؛ اما امسال صدور جریمه 27درصد کاهش یافته است، حال آن‌که ایمنی در عبور و مرور جاده‌ای سیری صعودی داشته است. پس جریمه به تنهایی کارساز نیست.

        سردار مومنی در بخش دوم سخنانش با اشاره به نقش صنعت بیمه در بهبود وضع ترافیک، در تشریح نحوه تعامل صنعت بیمه کشور با پلیس گفت: یکی از شاخصه‌های اصلی پیشرفت و توسعه هر کشوری، عملکرد صنعت بیمه است. از مهم‌ترین کارکردهای بیمه در این حوزه، ایجاد عوامل بازدارنده برای متخلفان است.
        وی یادآور شد: میزان هزینه باید تابعی از مصرف باشد. بیمه تنها اقدامی پسینی نیست؛ بلکه باید نقش فعال در بالا بردن هزینه‌های فرد متخلف داشته باشد. باید بین راننده پرخطر و راننده کم‌خطر تفاوت قائل شویم.

        سردار مومنی افزود: افزایش انضباط و روان‌سازی ترافیک، از دیگر عواملی است که صنعت بیمه می‌تواند در تحقق آن نقشی به‌سزا داشته باشد. بر اساس قانون، پرداخت خسارت به برخی تصادفات مشمول اخذ کروکی از پلیس نمی‌شود. بالطبع اگر شرکت‌های بیمه‌ای پرداخت این‌گونه خسارات را تسهیل کنند، باعث ایجاد انضباط و کم شدن حجم ترافیک خواهند شد.
        رییس پلیس راهور ناجا ادامه داد: مطالعات نشان می‌دهد که این روند سبب کاهش 15درصدی حجم ترافیک می‌شود. در انتها باید پارادایم خود در حوزه انضباطی و ایمنی را عوض کنیم. باید با نگاهی پسینی اقدامات لازم را در نظر بگیریم و بستر خطر را از بین ببریم.

      منبع خبر : بیمه آنلاین - 
      ذخیره شده توسط : فاطمه فلاح 10 اسفند 1391 ساعت 11:20:35  خوانده شده: 987  نمایش چاپی