• برگزاری میزگرد بررسی جایگاه بیمه‌های اشخاص در صنعت بیمه کشور
      دکتر محمدجواد آقاجری، معاون پژوهشی پژوهشکده بیمه با اشاره به اقدامات انجام شده توسط پژوهشکده بیمه طی چند سال اخیر در عرصه‌های پژوهشی در قالب ترجمه کتاب، تالیف و همچنین طرح‌های پژوهشی، گفت : هدف از برگزاری این میزگردها تعامل با صنعت بیمه در عرصه‌های مختلف است و تعامل با صنعت یکی از اهداف اصلی پژوهشکده بیمه است، تا با هدفمند کردن طرح‌های پژوهشی در قالب کاربردی و عملیاتی بتوانیم به اهداف صنعت نزدیک شویم.
      وی با تأکید بر ظرفیت پژوهشکده در انجام عرصه پژوهشی صنعت بیمه خاطر نشان کرد: بدون تعامل و همفکری با ارکان صنعت بیمه کارهای پژوهشی راه به جایی نمی‌برد. وی ابراز امیدواری کرد: با ایجاد تعامل و تقویت ارتباطات بین شرکتهای بیمه و پژوهشکده فعالیت‌های پژوهشی پژوهشکده در راستای نیازهای صنعت به اجرا گذاشته شود.
      دکتر آقاجری در ادامه خاطرنشان کرد: پژوهشکده گوش شنوای صنعت بیمه است و می‌خواهیم با برگزاری این قبیل میزگردها به صورت منظم به برنامه‌های پژوهشی سال آینده دست پیدا کنیم.
      در ادامه این میزگرد دکتر عباسی مدیر گروه پژوهشی بیمه‌های اشخاص پژوهشکده گفت: جایگاه بیمه‌های اشخاص در کشور ما ایده‌ال نیست. بیمه‌های زندگی 8٪ کل حق بیمه‌ها را در کشور ما تشکیل می‌دهد در حالیکه همین شاخص در مقیاس جهانی 7/50٪ است . که این موضوع نشان دهنده شکاف عمیقی است که صنعت بیمه کشور ما با میانگین‌های جهانی دارد.
      عباسی با اشاره به ضریب قابل قبول خسارت بیمه‌های حوادث خاطرنشان کرد: در بیمه‌های درمان روند صعودی ضریب خسارت به صورتی است که بعضی از شرکت‌ها حدود 120٪ ضریب خسارتشان بالا رفته است.
      مدعوین حاضر در میزگرد دلایل افزایش ضریب خسارت در بیمه درمان را اینچنین عنوان کردند:
      1. معمولا شرکت‌های بیمه به بیمه درمان به عنوان ویترینی برای معرفی خود به بازار نگاه کرده و حتی حاضر هستند که در این بیمه ضرر کنند اما با ورود به یک بازار از طریق بیمه‌های دیگر (بالاخص بیمه‌های اموال )‌ این زیان را جبران نمایند.
      2. با توجه به تورم بالا در سال‌های اخیر ضریب خسارت افزایش یافته است.
      3. شرکت‌های بیمه باید با هم توافق کنند که در بازار نرخ شکنی غیر معمول نداشته باشند.
      4. از لحاظ قانونی شرکت‌های بیمه حق فروش بیمه‌های پایه‌ای را ندارند و غیر قانونی است زیرا این وظیفه وزارت بهداشت می‌باشد.
      5. فروش بیمه مکمل درمان در هیچ جای دنیا به شکل ایران نیست که باید بازنگری شود.
      6. بیمه مرکزی باید کف نرخ‌ها را تعیین کند و نرخ‌های هر پکیجی مشخص شود.
      7. چون تعرفه‌ها توسط نظام پزشکی تعیین می‌شود و بیمارستان‌ها با هماهنگی با یکدیگر نرخ‌های بالایی را مطالبه می‌کنند خسارت بالاست.
      به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیمه، در این میزگرد مدیران بیمه‌های اشخاص شرکتهای بیمه ایران، آسیا، سینا، دی، میهن، پارسیان، نوین، کارآفرین، رازی، پاسارگاد، ‌ملت، ‌معلم و کوثر حضور داشتند. و بنا شد در آینده اینگونه جلسات ادامه یابد.

      منبع خبر : پژوهشکده بیمه - 
      ذخیره شده توسط : فاطمه فلاح 30 بهمن 1391 ساعت 12:01:25  خوانده شده: 974  نمایش چاپی