• در کشورهای پیشرفته اختصاص بیش از 2 درصد از درآمد ناخالص ملی به پژوهش همزمان با هفته پژوهش برگزیدگان پژوهشی معرفی و از تلاش‌های دکتر علیرضا دقیقی‌اصلی تجلیل شد
      دکتر مهدوی: در کشورهای پیشرفته اختصاص بیش از 2 درصد از درآمد ناخالص ملی به پژوهش
      همزمان با هفته پژوهش برگزیدگان پژوهشی معرفی و از تلاش‌های دکتر علیرضا دقیقی‌اصلی تجلیل شد   

      رییس پژوهشکده بیمه در مراسم هفته پژوهش با معرفی برگزیدگان پژوهش، بودجه‌های تخصیص یافته به پژوهش را در کشور ناکافی دانست و متولیان صنعت بیمه را به اهتمام بیشتر به این امر دعوت کرد.
      به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیمه همزمان با گرامیداشت هفته پژوهش دکتر غدیر مهدوی رییس پژوهشکده بیمه این مطالب را در مراسم ویژه تقدیر از برگزیدگان پژوهشکده عنوان کرد و با معرفی دکتر محمدجواد آقاجری به عنوان معاون پژوهشی پژوهشکده بیمه از تلاش‌های دکتر علیرضا دقیقی اصلی معاون سابق پژوهشی پژوهشکده تقدیر و تشکر نمود. دکتر غدیر مهدوی ضمن تبریک هفته پژوهش از تمامی پژوهشگران و گروه‌های پژوهشی پژوهشکده بیمه تقدیر کرد و گفت رسالت پژوهشگران در صنعت بیمه به عنوان یک صنعت بی بدیل در حوزه اقتصاد کشور بسیار حائز اهمیت است و خوشبختانه طی سال‌های اخیر نتایج اقدامات همکاران در پژوهشکده بیمه چشمگیر بوده است.
      رییس پژوهشکده بیمه با اشاره به شاخص‌های پژوهشی در سطح جهان و همچنین کشور‌های جهان سوم به مقایسه آن با شاخص‌های داخلی پرداخت و اهتمام به پژوهش و دستاوردهای پژوهشی در ایران را امری جدی قلمداد کرد.
      وی گفت: متاسفانه کشورهای جهان سوم در زمینه تحقیق و پژوهش چندان موفق عمل نکرده‌اند. این در حالیست که در سطح متوسط جهانی 2.15٪ بوده است و این سهم برای ایران کمتر از یک درصد است. رییس پژوهشکده بیمه خاطر نشان کرد فارغ از کیفیت تحقیق قطعا بودجه‌های تخصیص یافته به امر پژوهش کافی نیست و جا دارد که به پژوهش و تحقیق در کشور به ویژه در صنعت بیمه توجه بیشتری شود.
      بر پایه این گزارش دکتر محمد جواد آقاجری نیز طی سخنانی گفت: برای قدرشناسی از پژوهشگران در صنعت بیمه لازم است قبل از هر چیز به ارتقای علمی پژوهشکده بیمه و جایگاه آن توجه کنیم. معاون جدید پژوهشی پژوهشکده بیمه با تبریک هفته پژوهش به همکاران پژوهشکده گفت: اقداماتی از قبیل تبدیل پژوهشکده به پژوهشگاه ، تربیت نیروی انسانی به ویژه ایجاد ساز و کارهایی برای ادامه تحصیل پژوهشگران در مقطع دکترا با تاکید بر پژوهش محوری، جذب هیات علمی برای پژوهشکده بیمه و پی‌گیری ایجاد انجمن‌های علمی بیمه و ریسک و بیمه و اکچوئری در دستور کار قرار دارد. وی پژوهش را امری بسیار مهم و خصومت استکبار را به خاطر دستاوردهای عظیمی که ایران اسلامی در عرصه‌های مختلف کسب کرده است، برشمرد و اظهار امیدواری کرد برای ارتقای پژوهش با مساعدت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی سهم پژوهشگری پژوهشکده بیمه نسبت به سایر موسسات پژوهشی افزایش یابد.
      یادآور می‌شود در این مراسم دکتر مهدی حقیقی کفاش و آزاده بهادر به ترتیب به عنوان پژوهشگران برتر معرفی شدند و گروه پژوهشی بیمه‌های اموال و مسئولیت نیز به عنوان گروه پژوهشی برتر انتخاب شد.همچنین از زحمات ارزشمند دکتر علیرضا دقیقی با اهدا لوح تقدیر، تجلیل شد.

      منبع خبر : پژوهشکده بیمه - 
      ذخیره شده توسط : فاطمه فلاح 09 دی 1391 ساعت 16:46:05  خوانده شده: 1074  نمایش چاپی