• رییس‌کل بیمه مرکزی تشریح کرد / مزایای سرمایه‌گذاری در بیمه بر سرمایه‌گذاری در بانک‌ها
      سود حاصل از مشارکت در صنعت بیمه در مقایسه با معادل آن در سیستم‌های بانکی، موجه‌تر و کاراتر است. مشارکت‌کنندگان در صنعت بیمه از مزایای بیمه‌ای متعددی برخوردار خواهند شد.

        به گزارش خبرنگار بیمه‌آنلاین، سیدمحمد کریمی رییس‌کل بیمه مرکزی، با تشریح مزایای سرمایه‌گذاری در صنعت بیمه نسبت به سرمایه‌گذاری در بانک‌ها، گفت: با توجه به مصوبه شورای عالی بیمه، در کمترین حالت، 18درصد سود علی‌الحساب به بیمه‌گذاران تعلق می‌گیرد. حال اگر در نظر بگیریم که سود مشارکت نیز به این میزان افزوده می‌شود، متوجه خواهیم شد سود کلی سرمایه‌گذاری در صنعت بیمه کشور، بیش از سود بانکی است.

        کریمی اظهار داشت: البته باید به خاطر داشت که این موارد، تنها امتیازهای مشارکت در صنعت بیمه در مقایسه با بانک‌ها محسوب نمی‌شود. پرداخت وام، پرداخت سود مشارکت، پرداخت خسارت به بیمه‌شده تا سقف صد میلیون تومان و هم‌چنین تامین خسارت در مواقع از کارافتادگی، از دیگر مزایای این مشارکت است.

        وی تاکید کرد: یکی از شرکت‌های بیمه در سال گذشته 26درصد سود‌آوری داشته است که این میزان، در مقایسه با میزان سوددهی بانک‌های کشور، آمار بسیار خوب و کم‌نظیری است.

        کریمی ادامه داد: مشارکت بیمه‌ای کاملا منطبق با موازین شرعی و قوانین و عقود اسلامی تنظیم شده است.

        رییس‌کل بیمه مرکزی با اشاره به عدم اطلاع‌رسانی صحیح در حوزه بیمه، خاطرنشان کرد: به دلیل اطلاع‌رسانی ضعیف، حتی غالب کارمندان دولت از این مزایا بی‌اطلاع هستند. پرداخت ماهیانه مبلغ هشت‌هزار تومان در سبد خانوار، رقم قابل توجهی نیست و در صورت اطلاع‌رسانی صحیح، بسیاری از خانوارها ترجیح خواهند داد با هدف کسب آرامش بیش‌تر که در نتیجه مشارکت در صنعت بیمه حاصل می‌شود، در این صنعت سرمایه‌گذاری کنند.

        وی افزود: یکی از رویکردهای اساسی ما توجه به بیمه‌های زندگی است. با توجه به آمار‌های جهانی، ما در این حوزه رشد چشم‌گیری نداشته‌ایم. این آمار در کشورهای پیشرفته 80‌درصد و در اروپا بیش از 60‌درصد است؛ حال‌آن‌‌که در کشور ما تا پایان سال 90 به هشت‌درصد رسیده است. مهم‌ترین دلیل این ضعف نیز همان عدم اطلاع‌رسانی‌ است.

        کریمی اظهار داشت: متاسفانه غالب مسئولان و مدیران دولتی نیز اطلاع چندانی از کم و کیف بیمه‌های زندگی ندارند؛ شبکه فروش ما در این حوزه به‌خوبی توجیه نشده است و حتی استانداران نیز از حجم پرتفوی شبکه بیمه استانی خود به‌درستی مطلع نیستند. برای مثال در استان قم، حجم پرتفوی کلی شبکه بیمه‌ای به 100میلیارد تومان بالغ می‌شود که عدد قابل توجهی است. باید توجه داشت که اطلاع‌رسانی در این حوزه تنها با تولید انیمیشن و چاپ بروشور محقق نمی‌شود.

        رییس‌کل بیمه مرکزی با اشاره به شیوه‌ها و راهکارهای کارآمد در حوزه‌ اطلاع‌رسانی گفت: باید با مردم حرف زد. بیمه‌های مستمری، ازکار افتادگی، دوران کهولت، زنان خانه‌دار و مستمری زنان خانه‌دار از حرکت‌های خوب صنعت بیمه کشور هستند. طرح‌های جدید شرکت‌های بیمه‌ای با نام خودشان ثبت خواهد شد و استفاده از آن‌ها انحصارا در اختیار همان شرکت خواهد بود. همچنان که مجوز صدور بیمه‌ پرداخت هزینه سرطان را به بیمه البرز اختصاص داده‌ایم و صدور بیمه‌نامه مستمری زنان خانه‌دار در اختیار بیمه ملت است. باید با انتقال این واقعیت‌ها، جامعه را نسبت به سرمایه‌گذاری هرچه بیش‌تر در صنعت بیمه که از سوی مقام معظم رهبری، صنعتی قانونی، عقلانی و شرعی توصیف شده است، ترغیب کرد.

      منبع خبر : بیمه آنلاین - 
      ذخیره شده توسط : فاطمه فلاح 30 آبان 1391 ساعت 17:58:59  خوانده شده: 1136  نمایش چاپی