• سهم هشت درصدی بیمه زندگی از بیمه

      معاون طرح توسعه بیمه مرکزی با اعلام اینکه ضریب نفوذ بیمه در کشور (سهم خدمات بیمه ای از تولید ناخالص داخلی) بیش از 5/1 درصد است، گفت: ‌ضریب نفوذ بیمه‌های اعتباری هم در کشور هنوز رشد قابل قبولی ندارد.
      بر این اساس رحیم مصدق تاکید کرد: توسعه بیمه‌های اعتباری در دستور کار بیمه مرکزی است که در تامین مالی به ویژه در سال حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی بسیار موثر است. معاون طرح توسعه بیمه مرکزی گفت: هشت درصد از سبد دارایی صنعت بیمه را بیمه‌‌های زندگی تشکیل می‌دهد که باید افزایش یابد.

      مصدق بر افزایش تنوع در سبد دارایی صنعت بیمه به عنوان برنامه مهم در صنعت بیمه تاکید کرد و گفت‌: افزایش شرکت‌های بیمه به رشد صنعت بیمه کمک می‌کند.
      مصدق راه‌های افزایش ضریب نفوذ بیمه را شامل تعامل بیشتر بیمه مرکزی، شرکت‌های بیمه و تشکل‌های بیمه‌ای دانست و گفت: آیین‌نامه توانگری مالی شرکت‌های بیمه تدوین شده که از مهم‌ترین آیین‌نامه‌ها در زمینه اجرای نظارت مالی است.
      در دنیا سهم بیمه‌های زندگی 60 درصد و سهم بیمه‌های غیر زندگی 40 درصد است و کاهش این شکاف به توجه عمیق و انجام کار کارشناسی بلندمدت نیاز دارد.
      سهم بیمه عمر از کل بیمه‌ها در ایران حدود پنج تا شش درصد است، در حالی که در دیگر کشورهای جهان این سهم به 60 درصد هم رسیده است.
      بسیاری از اشخاص هزینه بیمه زندگی را جزو هزینه‌های خود در نظر نمی‌گیرند یا اینکه آن را در انتهای فهرست هزینه‌های خود قرار می‌دهند و به همین علت فکر می‌کنند که قادر به پرداخت هزینه‌های بیمه زندگی نیستند.
      بر اساس برخی آمارها در ایران سرانه بیمه عمر برای اشخاص حدود چهار دلار و در جهان حدود 370 دلار است و هنوز جایگاه، آثار و فواید بیمه عمر برای مردم روشن نشده است؛ زیرا در یک سرمایه‌گذاری که بازدهی و سود آن تضمینی است نباید هیچ تردیدی
      وجود داشته باشد.
      شرایط اقتصادی بسیاری از خانواده‌ها به گونه‌ای است که در صورت فوت سرپرست خانواده زندگی و تربیت فرزندان با مشکلات جدی مواجه می‌شود.
      شرایط خرید بیمه‌های زندگی به گونه‌ای است که می‌توان با پرداخت هزینه‌های اندک از بروز احتمالی چنین مسائلی پیشگیری کرد. بیمه زندگی یا عمر یک ضرورت انکارناپذیر در زندگی اجتماعی امروز است و بی‌توجهی به آن هزینه‌های قابل‌توجهی برای خانواده‌ها ایجاد می‌کند و درک درست از آن می‌تواند یک سرمایه‌گذاری مطمئن برای آینده باشد.
      بنابر این گزارش مسیرهای راهبردی چهارگانه برای دستیابی به اهداف صنعت بیمه در افق سند چشم‌انداز بیست ساله شامل استقرار نظام تنظیم و نظارت هوشمند، نهادینه و خودتنظیم (حوزه حاکمیتی)- گسترش پوشش‌های بیمه ای خرد با قیمت‌های ارزان در سطح (حوزه خانوارها) - گسترش پوشش‌های بیمه‌ای کلان با قیمت‌های رقابتی در عمق (بنگاه‌ها) - و گسترش تعاملات منطقه‌ای و بین‌المللی است.
      هدف برنامه راهبردی بیمه مرکزی داشتن سازمانی مدرن، چابک، متخصص و پیش برنده است.
      رسالت صنعت بیمه هم تولید و عرضه اطمینان برای چرخه فعالیت‌های کشاورزی، صنعتی و خدماتی و جریان زندگی خانوارها و شهروندان با حداقل قیمت و حداکثر کیفیت به صورتی جامع، مکفی و پایدار اعلام شده است.


      منبع خبر : روزنامه دنیای اقتصاد - 
      ذخیره شده توسط : فاطمه فلاح 30 خرداد 1391 ساعت 13:36:04  خوانده شده: 1317  نمایش چاپی