• پژوهشکده بیمه جدول بیمه عمر منتشر می کند

      غدیرمهدوی، رییس پژوهشکده بیمه با ابراز تاسف از اینکه جدول بیمه عمر و زندگی تا کنون به تاخیر افتاده است، گفت: در طول سال‌های اخیر برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در زمینه بیمه‌های عمر و زندگی بر اساس جدول‌های عمر و زندگی کشورهای دیگر صورت می‌گرفته است که این نکته با بالندگی صنعت بیمه تناقض دارد.

      وی اضافه کرد: براساس این جدول، حق بیمه بیمه‌نامه‌های عمر و زندگی مشخص خواهد شد و پژوهشکده بیمه انتشار این جدول را در دستور کار خود قرار داده است.
      مهدوی تهیه و انتشار جدول بیمه عمر و زندگی را تحولی بزرگ در جهت گسترش صنعت بیمه عنوان و تصریح کرد: در این جدول، انباشت احتمالات و خطرها و ریسک‌هایی که یک فرد را تهدید می‌کند بر اساس شرایط سنی و وضعیت اجتماعی مشخص می‌شود.
      وی اظهار کرد: برای تهیه این جدول باید اطلاعات سرشماری ۱۰ ساله اخیر مورد ارزیابی قرار گیرد و در صورتی که اطلاعات سرشماری‌ها نتواند مورد بهره‌برداری قرار گیرد، یک جمعیت ۵۰۰ هزار نفری مورد مطالعه قرار خواهد گرفت.
      مهدوی انتشار این جدول را نیازمند دانش کافی دانست و افزود: در بیشتر کشورها حق بیمه بیمه‌نامه‌های عمر و زندگی بر اساس جداول مخصوص تعیین می‌شود و برای تهیه آن کارشناسان صنعت بیمه باید از تخصص کافی برخوردار باشند و با توجه به حضور کارشناسان خبره در پژوهشکده بیمه می‌توان به انتشار این جدول در ایران و برای نخستین بار امید داشت.

      افزایش بهره‌وری صنعت بیمه در گروی تربیت نیروی انسانی

      مهدوی همچنین با اشاره به روز بهره‌وری گفت: مقوله بهره‌وری در اقتصاد یکی از روش‌های سنجش نکات مثبت و منفی قلمداد می‌شود و از عوامل موثری مثل نیروی انسانی، تناسب سرمایه‌گذاری با فعالیت انجام شده و برخی عوامل دیگر تشکیل می‌شود. وی ادامه داد: بهره‌وری یکی از عوامل مهم در ارزیابی موفقیت یک صنعت به شمار می‌رود و صنعت بیمه نیز از این امر مستثنی نیست.
      وی افزود: اگر بهره‌وری را در صنعت بیمه مورد مطالعه قرار دهیم، تربیت نیروی انسانی متخصص بزرگ‌ترین عامل موفقیت بیمه‌ها به شمار می‌رود. بازاریابی و آگاهی بازاریابان از وضعیت روز بیمه نکته مهمی است که باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشیم.
      مهدوی تصریح کرد: دانشکده‌ها و همچنین فضاهای آموزشی بهترین مسیر برای پرورش نیروی انسانی است و شرکت‌های بیمه باید زمان و هزینه کافی برای آموزش پرسنل خود اختصاص دهند. وی افزود: تلاش پژوهشکده بیمه همواره بر آموزش و اطلاع‌رسانی مفید بوده است و امیدواریم با تعاملی که با شرکت‌های بیمه و دانشکده‌های تخصصی خواهیم داشت، گام موثری در جهت بروز رسانی دانش کارشناسان بیمه برداریم.


      منبع خبر : پژوهشکده بیمه - 
      ذخیره شده توسط : فاطمه فلاح 16 خرداد 1391 ساعت 12:24:55  خوانده شده: 1931  نمایش چاپی