• حمایت از بیمه های عمر و اعتبار، بستر ساز تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی
      صنعت بیمه با گسترش بیمه‌های عمر و اعتبار ظرفیت‌‌های لازم را برای تحقق تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه داخلی ایجاد می‌کند.
      دکتر غدیر مهدوی، رئیس پژوهشکده بیمه، در دیدار نوروزی با پرسنل پژوهشکده بیمه ضمن اعلام مطلب بالا گفت: رویکرد جدید صنعت بیمه با نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری ارتباط تنگاتنگی دارد و اگر قرار است سرمایه‌گذاری از سوی صنعت بیمه در اقتصاد ملی سرازیر و منجر به افزایش تولید و سرمایه‌گذاری شود عمدتاً در زمینه بیمه‌های عمر باید این پس‌انداز صورت پذیرد.
      ایشان در تشریح این رویکرد ابراز داشتند: سرمایه‌گذاری در اقتصاد احتیاج به امنیت دارد که سرمایه‌گذاران با آسودگی خاطر سرمایه‌های خود را در صنعت سرازیر کنند و لذا صنعت بیمه عامل مؤثری است که منجر به افزایش تولید و رونق اقتصادی خواهد شد و می‌تواند این امنیت را ایجاد نماید.
      دکتر مهدوی در ادامه افزود: خوشبختانه رویکرد جدید صنعت بیمه با نامگذاری مقام معظم رهبری همخوانی دارد. بنابراین رسالت ما در پژوهشکده بیمه جدی‌تر می‌شود و ما باید به عنوان صف‌شکنان صنعت بیمه راهکارهایی را نشان دهیم که مجریان امور بیمه با روش‌های علمی محصولات خود را عرضه نمایند و ارزیابی خود را بهبود بخشند و ریسک‌ها را بهتر تشخیص دهند. در این صورت توانسته‌ایم به سهم خود گامی در تحقق اهداف مقام معظم رهبری برداریم.
      به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیمه، وی با طرح این موضوع که بیمه‌های عمر انباشت سرمایه‌ ایجاد کرده و باعث افزایش تولید و سرمایه‌گذاری می‌شوند اظهار داشت: مطالعه اجمالی صنعت بیمه در دنیا نشان می‌دهد که وقتی تأثیر بیمه بر بازارهای داخلی و افزایش اشتغال مدنظر قرار می‌گیرد توجه اصلی به بیمه‌های زندگی معطوف می‌گردد، زیرا طبیعتاً آنچه ذخایر ریاضی قابل توجه ایجاد می‌کند بیمه‌های عمر هستند.
      رئیس پژوهشکده بیمه همچنین در مورد نقش بیمه اعتبار در تحقق اشتغال و تولید ملی گفت: اگر قرار است انباشت سرمایه ایجاد شده از طریق بیمه‌های عمر به کار تبدیل شود، قطعاً باید بیمه‌های اعتبار از این سرمایه‌ها حمایت کنند تا به اشتغال‌زایی منجر شود.
      وی در بخش دیگری از سخنان خود رسالت پژوهشکده بیمه را به عنوان صف‌شکن صنعت بیمه در مسیر تولید ملی و حمایت از سرمایه‌گذاری داخلی بسیار جدی تلقی کرد و از همکاران پژوهشکده بیمه خواست تا با جدیت و استمرار تلاش، در راه گسترش فعالیت‌های پژوهشی و ارائه راهکارهای مناسب به صنعت بیمه حرکت نمایند.
      رئیس پژوهشکده بیمه گسترش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی با مراکز دانشگاهی را از برنامه‌های امسال پژوهشکده بیمه قلمداد کرد و گفت: پس از امضای موافقت‌نامه با دانشگاه تهران در زمینه برگزاری دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری اقتصاد بیمه، به دنبال آن هستیم که در ماه‌های آینده قرارداد همکاری خود را با دانشگاه‌های معتبر داخلی در زمینه برگزاری دوره دکترای بیمه و ریسک و مدیریت بیمه منعقد نمائیم.
      ایشان در ادامه سخنان خود رمز موفقیت را جدیت، استمرار، احساس مسئولیت، و افزایش تلاش و کوشش دانستند و اضافه نمودند که فعالیت‌های ما در سال 1391 باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که کل مجموعه صنعت بیمه به پژوهشکده احساس نیاز کنند.
      گفتنی است در این دیدار عملکرد سال 90 پژوهشکده بیمه در بخش‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، نشریات، ارتباطات و تجهیز کتابخانه مورد ارزیابی قرار گرفت.

      منبع خبر : پژوهشکده بیمه - 
      ذخیره شده توسط : فاطمه فلاح 22 فروردین 1391 ساعت 08:51:32  خوانده شده: 1336  نمایش چاپی