• دکتر مهدوی در دومین کنفرانس بیمه عمر مطرح کرد:بازاریابی رمز موفقیت صنعت بیمه
      دکتر مهدوی گفت: برگزاری کنفرانسها آثار متعددی دارد، کنفرانس ها باعث ‌ایجاد ارتباطات و هماهنگی‌هایی می شود که در آینده می تواند مفید باشد.
      رئیس پژوهشکده بیمه با اشاره به بیمه عمر به عنوان بخشی از صنعت بیمه، اظهار داشت: که بیمه عمر نیازمند محاسبات دقیق‌تر، رفتار متفاوت تر، آینده نگری افراد، بالا بودن درجه ریسک گریزی افراد، آینده نگری و محتاط بودن افراد دارد. وی در تکمیل بحث های مطرح شده گفت: شکاف زیادی بین بیمه عمر در ایران و دنیا وجود دارد که شاید به دلیل فنی و پیچیده بودن آن است. با توجه به بررسی های انجام شده بیمه عمر می تواند بخش پیشرو و هدایت گر صنعت بیمه باشد.
      ایشان با تأکید بر عوامل عدم توسعه بیمه های عمر در کشور، اظهار داشت: اولین دلیل کمبود تقاضای بیمه عمر و کندی رشد بیش از حد بیمه عمر در کشور، عامل ساختاری است. مهدوی مشکلات ساختاری عدم توسعه بیمه های عمر را در توزیع درآمد، پوشش گسترده تأمین اجتماعی، عدم وجود شرکت های تخصصی بیمه عمر عنوان کرد و افزود: ازدیگر عوامل عدم توسعه بیمه های عمر عوامل اقتصادی است، که بارزترین آن تورم است و به جرأت می توان گفت که تورم کشنده تقاضای بیمه عمر است. از دیگر عوامل اقتصادی تأثیرگذار بر تقاضای بیمه عمرسطح پایین درآمد ، بار تکفل بالا و عدم امکان رقابت قراردادهای بیمه عمر با بورس و بانک است.
      دکتر مهدوی سومین عامل عوامل از عوامل عدم توسعه بیمه های عمر را عامل فرهنگی آموزشی عنوان کرد و گفت: در جامعه ما درجه ریسک گریزی در سطح پایینی قرار دارد. وی فرهنگ احتیاط و عدم شناخت انواع بیمه و نقصان دانش بیمه در کشور را از عوامل دیگر عدم توسعه بیمه های عمر دانست.
      رئیس پژوهشکده بیمه، عدم وجود شرکتهای تخصصی بیمه عمر را یک عیب اساسی در توسعه بیمه عمر دانست که باید رفع شود.
      وی گفت: رمز موفقیت صنعت بیمه در بازاریابی است، بازاریابی بیمه عمر با بیمه‌های دیگر متفاوت است پس باید صنعت بیمه بر بازاریابی علمی و مؤثر تأکید کند و با برنامه ریزی دقیق به توسعه بیمه های عمر همت شود.
      مهدوی راهکار توسعه بیمه های عمر را در تضعیف عوامل مذکور دانست و گفت: صنعت بیمه باید به سمت شرکت‌های تخصصی بیمه عمر حرکت کند، دانش بیمه را گسترش داده و با تبلیغات و فرهنگ سازی درجه ریسک گریزی افراد را بالا ببریم.
      ایشان در خصوص توسعه بیمه های عمر در کشور با اشاره به کارهای انجام شده در پژوهشکده بیمه در خصوص بیمه های عمر گفت: متاسفانه در کشور ما هیچ جدول عمری برای محاسبه حق بیمه وجود ندارد. پژوهشکده در حال تدوین جدول بیمه عمر است و کار آن را شروع کرده که امیدواریم طی شش تا یکسال اولین جدول عمر کلان کشور ارائه شود.
      رئیس پژوهشکده بیمه در خصوص دیگر اقدامات انجام شده در پژوهشکده عنوان کرد: در حال راه‌اندازی دوره های دکتری بیمه و ریسک، اقتصاد بیمه و مدیریت بیمه با همکاری دانشگاه‌های داخل کشور، و برنامه ریزی برای ادامه تحصیل در دانشگاه های خارج کشور برای رشته های علوم اکچوئری ، بیمه و ریسک هستیم که خوشبختانه مدیر کل اعزام دانشجویان به خارج از کشور وزارت علوم تحقیقات و فناوری با این موضوع موافقت کرد. از دیگر کارهایی که در پژوهشکده در حال انجام است: اصلاح آیین نامه های بیمه های عمر است تا در شورای عالی بیمه مورد بهره برداری قرار گیرد.

      منبع خبر : پژوهشکده بیمه - 
      ذخیره شده توسط : فاطمه فلاح 20 بهمن 1390 ساعت 11:48:39  خوانده شده: 2394  نمایش چاپی