• رئیس پژوهشکده بیمه مطرح کرد: افزایش شاخص بیمه شخص ثالث و رشد ناچیز بیمه عمر در کشور
      رئیس پژوهشکده بیمه با اشاره به اینکه از حدود 60 دلار حق بیمه تولیدی در ایران حدود 37 دلار تنها به بیمه اتومبیل و چهار دلار به بیمه عمر اختصاص دارد، گفت: متوسط تقاضای بیمه عمر در دنیا 90بار بیشتر از ایران است.
      به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس«توانا»، غدیر مهدوی رئیس پژوهشکده بیمه در نشست خبری که به مناسبت هجدهمین همایش ملی و چهارمین همایش بین المللی بیمه و توسعه برگزار شده بود ضمن بیان این مطلب که مهم‌ترین راه برون رفت از مشکلات فعلی صنعت بیمه معرفی محصولات جدید بیمه‌ای است، اظهار داشت: لازمه توسعه و نهادینه شدن فرهنگ بیمه در جامعه شناساندن محصولات مختلف و افزایش آگاهی مردم از صنعت بیمه است.
      وی با اشاره به اینکه صنعت بیمه در جامعه سه کارکرد مهم را بر عهده دارد، افزود: ایجاد امنیت و آسایش برای کلیه فعالیت‌های زندگی، افزایش سرمایه گذاری در اقتصاد و ایجاد اشتغال و توزیع عادلانه هزینه‌های ناشی از ریسک‌های مختلف از جمله وظایف اساسی بیمه در هر جامعه‌ای محسوب می‌شود.
      رئیس پژوهشکده بیمه در ادامه این کنفرانس خبری با تأکید براینکه صنعت بیمه در مقایسه با سایر بخش‌های اقتصادی منابع مناسبی را در اختیار دارد، گفت: در کشورهای پیشرفته برخی از شرکت‌های تخصصی بیمه به دلیل حضور فعال در بازار های مالی از بانک‌ها سبقت گرفته و منابع خود را حتی به بیش از 100 میلیارد دلار در مابه التفاوت حق بیمه دریافتی و خسارت پرداختی نیز رسانده‌اند.
      به گفته این مقام مسئول در صنعت بیمه از حدود 60 دلار حق بیمه تولیدی در ایران حدود 37 دلار تنها به بیمه اتومبیل و چهار دلار به بیمه عمر اختصاص دارد در حالی که متوسط تقاضای بیمه عمر در دنیا 90 بار بیشتر از ایران و حدود 360 تا 270 دلار است.
      وی در ادامه با اشاره به اینکه از مجموع 610 دلار حق بیمه تولیدی در دنیا 59 درصد حق بیمه‌ها به بیمه عمر اختصاص دارد، افزود: به عقیده بنده پایین بودن درجه ریسک پذیری و نبود برنامه ریزی منسجم در صنعت بیمه و عدم آگای مردم از پوشش‌های مختلف از جمله علل تقاضای خرید اندک بیمه در ایران است.
      غدیر مهدوی با اشاره به نام گذاری 13 آذر ماه به عنوان روز صنعت بیمه، اظهارداشت: بر همین اساس هجدهمین کنفرانس صنعت بیمه با نام کارآمدی مدیریت بیمه چالش‌ها و راهبردها هشتم آذر ماه در پژوهشگاه نیرو برگزار می‌شود.
      به گفته وی تاکنون 164 مقاله فارسی و 11مقاله خارجی به این کنفرانس ارسال شده و که مقرر است 15 مقاله به صورت شفاهی و 34 مقاله نیز به صورت پوستر در این همایش ارایه شود.

      منبع خبر : پژوهشکده بیمه - 
      ذخیره شده توسط : 09 آذر 1390 ساعت 11:18:16  خوانده شده: 1454  نمایش چاپی