• رایزنی برای اجباری شدن بیمه حوادث منازل مسکونی
      رئیس کل بیمه مرکزی از رایزنی با نمایندگان مجلس برای اجباری کردن بیمه حوادث منازل مسکونی خبر داد.
      سید محمد کریمی در هجدهمین همایش ملی بیمه و توسعه با اشاره به نقش مهم بازار سرمایه، بازار پول و صنعت بیمه در توسعه اقتصادی هر کشور گفت: بازار سرمایه با سرمایه گذاری در بخش های خرد و کلان، داخلی و خارجی می تواند علاوه بر تقویت بخش اقتصادی کشور جایگاه مهمی داشته باشد و بورس علاوه بر افزایش اشتغال و درآمد ملی کشور در کاهش مشکلات مردم نقش مهمی دارد.
      وی بازار پول را دومین شاخص مهم اقتصاد کشور دانست و گفت: با ورود بانک های خصوصی، عرضه اوراق مشارکت و حضور فعال شرکت ها در بورس این بخش رشد مهمی داشته است. به خصوص رقابت بانک های خصوصی رونق فضای کسب و کار را در پی داشته است.
      وی تأکید کرد: با این حال صنعت بیمه در مقایسه با این دو نهاد رشد مطلوبی کسب نکرده است و این در حالی است که بیمه نقش مؤثری در توسعه سرمایه گذاری، صنعت، کشاورزی، افزایش امید زندگی، توسعه فرهنگ اجتماعی و سلامت جامعه دارد.
      وی نبود اطلاع رسانی و نبود مقررات مناسب را دلیل اصلی توسعه نیافتگی صنعت بیمه عنوان کرد.
      کریمی با بیان اینکه آیین نامه بیمه های زندگی در دستور کار شورای عالی بیمه قرار دارد گفت: بیمه مرکزی برای توسعه این صنعت به ویژه در بخش بیمه های زندگی آیین نامه ای در دست بررسی دارد که گام نخست آن افزایش سقف سن در بیمه عمر و برقراری مستمری است.
      وی همچنین از اولویت بیمه مرکزی در زمینه توسعه بیمه های زندگی، کشاورزی، اعتباری و برقراری تعامل بیشتر بازار پول و سرمایه با صنعت بیمه خبر داد.
      کریمی بی توجهی مردم به بیمه های حوادث را تاسف بار دانست و گفت: نبود فرهنگ بیمه ای در جامعه باعث شده مردم بیمه را در شخص ثالث ببینند، در حالی که بیمه های حوادث و منازل مسکونی هم راستای بیمه شخص ثالث برای کاهش تبعات حوادث است. به همین دلیل بیمه مرکزی در حال رایزنی با نمایندگان مجلس برای اجباری کردن بیمه های حوادث منازل مسکونی است.
      در ادامه این همایش غدیر مهدوی، رئیس پژوهشکده بیمه مرکزی با بیان اینکه سرانه بیمه عمر در کشور حدود 4 تا 5 هزار تومان است، گفت: برای تشویق مردم به خریداری این بیمه نامه و افزایش سرانه حق بیمه معافیت مالیاتی بسیار مؤثر است.
      وی مشکل عمده صنعت بیمه را نبود محصولات متنوع عنوان کرد و گفت: نبود پوشش بسیاری از ریسک ها، عرضه ناکافی خدمات بیمه ای و نبود اطلاع رسانی کافی از محصولات بیمه ای موجب شده تا اطلاعات مردم از بیمه کم باشد.
      به گفته وی شاخص های کمی و کیفی تقاضای بیمه در ایران شرایط مناسبی ندارد و متوسط تقاضای بیمه در ایران 70 هزار تومان است.
      وی عنوان کرد: از 60 دلار سرانه بیمه در کشور حدود 37 دلار مربوط به بیمه خودرو است که این امر نشان دهنده عقب ماندگی کشور در حوزه بیمه است.
       

      منبع خبر : جام جم1 - 
      ذخیره شده توسط : 09 آذر 1390 ساعت 11:09:27  خوانده شده: 1383  نمایش چاپی