• توسط مهندس کریمی در جمع مدیران عامل شرکت های بیمه عنوان شد: تشریح سیاست های جدید بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران

      رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران " توسعه بازار"؛" افزایش ضریب نفوذ "؛" افزایش حق بیمه سرانه " و "نظارت بر شرکت های بیمه" را به عنوان محورهای چهارگانه سیاست‌گذاری در بیمه مرکزی معرفی کرد.
      مهندس سید محمد کریمی در نشست مشترک مدیران عامل شرکت های بیمه با بیان این مطلب گفت:« توسعه بازار بیمه لزوماً صدور مجوز جدید برای تأسیس شرکت بیمه نیست، شرکت ها می توانند با تعریف خدمات نوین بیمه ای نسبت به توسعه بازار اقدام کنند.»
      رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران افزود: وظیفه شرکت‌های بیمه بنگاه داری و کسب سود و درآمد در کنار خدمت صادقانه به مردم است و وظیفه بیمه مرکزی اعمال نظارت دولت در صنعت بیمه است.
      مهندس کریمی از سه بخش "بانک، بیمه و تجارت" به عنوان سه رکن اصلی در چرخه اقتصادی یاد کرد و گفت: تا سرمایه گذاران نباشند بانک ها وجود ندارند و تا بیمه، سرمایه گذاری های مختلف را تضمین نکند چرخه اقتصاد کامل نمی چرخد.
      وی با اشاره به محورهای مهم اقتصادی کشور که بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری در کشور جاری شده است از اجرای مناسب سیاست‌های ابلاغی اصل 44 قانون اساسی، آزادسازی و خروج تصدی‌های دولتی به عنوان مهم ترین  فعالیت‌های اقتصادی کشور نام برد.
      رئیس کل بیمه مرکزی با بیان این مطلب که ضریب نفوذ بیمه در کشور با آمار 5/1 درصدی آن، خیلی پایین است و فاصله بسیار زیادی با کشورهای دیگر دارد گفت: تا رسیدن به وضعیت مطلوب فاصله بسیار زیاد است و هدف اصلی نیز ایجاد بازارهای بکری است که تاکنون صنعت بیمه دنبال آنها نرفته است.
      مهندس کریمی در بخش دیگری از سخنان خود تنها راه ارتباط صنعت بیمه با مراجع تصمیم گیر کشور را بیمه مرکزی دانست و گفت اجرای صحیح این رویکرد به نفع همه ماست.
      رئیس کل بیمه مرکزی از آزادسازی تعرفه ها برای ایجاد رقابت در شرکت های بیمه استقبال کرد و گفت البته این به معنای این نیست که رقابت را فدای ارائه خدمات درست و صحیح به مردم کنیم چرا که یکی از وظایف اصلی بیمه مرکزی حمایت جدی از بیمه گذاران است؛ به همین جهت ضمن تداوم این روند مثبت اعتقاد دارم که بایدکنترل جدی برای نظارت بر اجرای این موضوع صورت بگیرد.
      رئیس کل بیمه مرکزی از "تشکیل اتاق فکر" و توجه جدی به بحث آموزش در صنعت بیمه به عنوان دیگر محورهای مورد نظر خود نام برد و گفت در این زمینه باید علاوه بر حمایت جدی از دانشجویان باید به فکر تجدید نظر در برخی ساختارهای پژوهشی و آموزشی صنعت بیمه باشیم.
      در این مراسم مدیران عامل شرکت های بیمه هم نظرات خود را در خصوص صنعت بیمه بیان کردند" تلاش برای کنترل تحریم های بین المللی" ، " تداوم اجرای برنامه آزاد سازی تعرفه ها" ، "تقویت و اصلاح مقررات حاکم بر صنعت بیمه بمنظور ایجاد فضای رقابتی در صنعت بیمه"،"بهره گیری از تکنولوژی اطلاعات در صنعت بیمه" ، " کاهش روند صدور مجوز برای شرکت های بیمه" ،"تقویت و تربیت نیروی انسانی شاغل برای صنعت بیمه"، " توجه به سندیکا به عنوان بازوی اصلی صنعت بیمه "،"دفاع از بیمه گران در محاکم و مراجع تصمیم گیر "، " توجه به فناوری اطلاعات در صنعت بیمه" و " انتقال دانش از دانشگاههای داخل و خارج به صنعت بیمه"، از جمله مهم ترین مطالبات و مباحث مطرح شده در این جلسه بود
      گفتنی است در پایان این جلسه، بیمه مرکزی و شرکت های بیمه از زحمات دکتر فرشباف رئیس کل سابق بیمه مرکزی نیز تقدیر کردند.



      منبع خبر : بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران - 
      ذخیره شده توسط : 09 مهر 1390 ساعت 11:02:22  خوانده شده: 1073  نمایش چاپی