• درهیأت عامل بیمه مرکزی بررسی شد: عملکرد گروه آموزش های آزاد پژوهشکده بیمه

      عملکرد گروه آموزش های آزاد پژوهشکده بیمه در هیأت عامل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران مورد بررسی قرار گرفت.
      به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیمه، این جلسه که با حضور سرپرست و معاونین پژوهشکده در هیأت عامل برگزار شد. عملکرد گروه نوپای آموزش های آزاد پژوهشکده بررسی شد که هیأت عامل بیمه مرکزی ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های آموزشی پژوهشکده بیمه در جهت طرح تحول در صنعت بیمه برنامه هایی را نیز برای آینده گروه مذکور در نظر گرفتند .
      از برنامه های مورد تأکید هیأت عامل ایجاد شورای سیاستگذاری آموزش با حضور سندیکای بیمه گران ایران، مدیریت آموزش و توسعه بیمه مرکزی و پژوهشکده بیمه، راه اندازی آموزش های مجازی از طریق ( تولید سی دی های آموزشی، انیمیشن، تهیه بانک اطلاعات آموزشی با دسترسی از طریق اینترنت) ، جدیت در طراحی و اجرای آموزش های خارج از کشور، ارتباط با شرکت های بیمه داخلی و خارجی معتبر در چارچوب برگزاری همایش ها و دوره های آموزشی است که گروه آموزش های آزاد در سال جاری همگام با این سیاست ها حرکت می کند.
      هیأت عامل بیمه مرکزی در ادامه این جلسه خود به تشریح نیازهای آموزشی بیمه در استان ها پرداختند و بر پژوهشکده تکلیف شد که برای تمامی استان ها همایش های استانی طراحی شود و با جدیت پی گیری شود.
      از دیگر مباحث مورد اشاره در جلسه تأیید صلاحیت موسسات آموزش بیمه ای توسط پژوهشکده بیمه بود که در این راستا پژوهشکده باید ضمن شناسایی موسسات داخلی و خارجی با آنها تفاهمنامه تبادل نماید.گروه آموزش های آزاد در ابتدای راه
      سامی فر، رئیس گروه آموزش های آزاد گفت: گروه آموزش های آزاد پژوهشکده بیمه در سال 1389 ایجاد شد با گذشت یکسال از عمر آن کارنامه ای قابل قبول به جای گذاشته است . وی اضافه کرد: کمتر کسی باور می کرد در پژوهشکده بیمه تازه کار گروهی با این قدرت فعالیت خود را شروع کند و پس از یک مدت کوتاه عملکرد مناسبی را به جا بگذارد ولی این امر در گروه مذکور رخ داد و در حال حاضر با توانایی و تکیه بر داشته های گذشته خود سال 1390 را با جدیت آغاز کرده و توانسته نظر خیلی از شرکت های بیمه ای، نمایندگان، کارگزاران و... را جلب نماید.
      رئیس گروه آموزش های آزاد در ادامه خاطر نشان کرد: در سال 1389 پس از طراحی ساختار آموزشی خود به رفع مشکلات موجود در این حوزه از صنعت بیمه پرداخت از مشکلات سد راه آن می توان به کمبود استاد، ارتباط با شرکت های بیمه و کمبود منابع اطلاعاتی و آموزشی و...را ذکر کرد.
      سامی فر در ادامه تصریح کرد: از جمله اقدامات انجام شده در گروه آموزش های آزاد پژوهشکده بیمه، ارتباط با شرکت های بیمه خارجی و ایجاد بستر لازم جهت همکاری، راه اندازی بانک اطلاعات اساتید، راه اندازی نرم افزار آموزشی جام، انجام نیازسنجی آموزشی در شرکتهای بیمه با 1100پرسشنامه، مطالعات آموزش مجازی، برنامه ریزی آموزشی، راه اندازی تورهای علمی و آموزشی، برگزاری دوره ها، کارگاه ها، سمینارها و... اشاره کرد. از اهم اقدامات توسعه ای در آموزش صنعت بیمه که توسط این گروه انجام شد، تقویت آموزش های بیمه ای در استان ها ، اجاد بانک سوالات و ایجاد هماهنگی و یکسو کردن آموزش در صنعت بیمه و از همه مهمتر تعیین شرح وظایف و برنامه ریزی برای گروه را ذکر کرد.
      وی با اشاره به افزایش سرانه آموزشی صنعت بیمه طی سال گذشته گفت: دوره های آموزشی برگزار شده برای کارکنان بیمه مرکزی، پژوهشکده، شرکت های بیمه و... است . در گروه آموزش های آزاد سعی شده است قسمت اعظم برنامه ها و دوره های آموزشی در تقویم آموزشی تنظیم و به اجرا گذاشته شود.

       


      منبع خبر : پژوهشکده بیمه - 
      ذخیره شده توسط : 11 مرداد 1390 ساعت 09:17:45  خوانده شده: 1596  نمایش چاپی