• بررسی دستاوردهای پژوهشکده بیمه
      در نشستی با حضور رییس‌کل بیمه مرکزی انجام شد
      بررسی دستاوردهای پژوهشکده بیمه

      لیلا اکبرپور
      محمد کریمی رییس کل بیمه مرکزی و رییس هیات امنای پژوهشکده بیمه در نشست بررسی عملکرد پژوهشکده در سال 91، با چشمگیر دانستن اقدامات پژوهشکده بیمه مهم‌ترین نقطه‌نظرات خود و سرفصل‌های کارهای سال آینده این پژوهشکده را تبیین کرد.

      به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیمه، کریمی با شایسته قلمداد کردن اقدامات پژوهشکده بیمه در سال 90 گفت: خوشبختانه امروز توانمندی بدنه علمی و پژوهشی صنعت بیمه کشور در سطحی قرار گرفته است که با قدرت می‌توان نسبت به انتقال اطلاعات و تجربه‌های صنعت بیمه برای کشورهای در حال توسعه اقدام کرد. وی با طرح این نکته از پژوهشکده بیمه خواست تا به سرعت نسبت به انتشار یافته‌های علمی و پژوهشی و تجربه‌های اثربخش خود از طریق ترجمه این یافته‌ها به زبان‌های عربی و انگلیسی اقدام کند. رییس هیات امنای پژوهشکده بیمه خواستار ارتباط گسترده پژوهشکده بیمه با دانشگاه‌ها، نخبگان و محققان جوان در صنعت بیمه شد و گفت: اقدام شایسته پژوهشکده بیمه در جمع‌آوری اطلاعات پیشکسوتان، نخبگان و خبرگان صنعت بیمه باید شکل اجرایی به خود گیرد و راهکارهای مناسب عملیاتی برای ایجاد ارتباط عمیق پژوهشکده با این افراد پیش‌بینی شود، به گونه‌ای که شایستگان این حوزه همواره پژوهشکده را خانه خویش تلقی کنند و بیمه مرکزی نیز حمایت لازم را از این موضوع به عمل خواهد آورد. وی با اشاره به احراز رتبه نخست پژوهشکده بیمه در میان پژوهشکده‌های هم سطح در زمینه انتشار کتاب و حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری گفت: این دستاوردها امروز منجر به تشکیل ذخیره‌های علمی و پژوهشی ارزشمندی خواهد شد که می‌تواند در تامین نیاز‌های اطلاعاتی سایر بخش‌های فعال در کشور به کار گرفته شود؛ بنابراین علاوه‌بر تولید دانش در این بخش نیازمند شکل‌دهی روش‌هایی برای انتقال اطلاعات بیمه‌ای مورد نیاز واحدهای تولیدی و صنعتی و خدماتی هستیم. رییس هیات امنای پژوهشکده با تاکید بر برنامه‌ریزی‌های هدفمند ارتباطی برای گسترش تعاملات پژوهشکده با صنایع کشور خاطرنشان کرد: این ارتباطات و تعاملات سودمند علاوه‌بر درآمدزایی برای پژوهشکده بیمه می‌تواند خواسته‌های ضروری واحد‌های تولیدی، صنعتی و خدماتی را به خدمات بیمه‌ای مورد نیاز آنان تامین نماید. کریمی همچنین جهت‌گیری پژوهشکده بیمه را به سمت تنظیم طرح درس برای کارمندان بیمه، پیش‌بینی آموزش‌ شبکه‌های فروش و شیوه‌های جدید آموزش و تربیت مدرس برای صنعت بیمه را ضروری قلمداد کرد و گفت: آموزش الکترونیکی شبکه‌های فروش صنعت بیمه نیاز اساسی شرکت‌های فعال در این بخش است و باید توسط پژوهشکده بیمه در دستور کار قرار گیرد.
      رتبه اول پژوهشکده بیمه در حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری غدیر مهدوی نیز در نشست ویژه تشریح و بررسی گزارش عملکرد پژوهشکده عنوان کرد: پژوهشکده بیمه در کارنامه سال 91 خود موفق به احراز رتبه نخست در انتشار کتاب و حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری در بین پژوهشکده‌های همسطح خود شده است.
      وی در بخش دیگری از گزارش خود اعلام کرد: در سال 91 برای اولین بار رکورد انتشار 45 کتاب شکسته شد. این در حالی است که این رقم در سال 90 حدود 24 عنوان و در سال 89 تنها محدود به 8 عنوان کتاب بوده است.
      رییس پژوهشکده بیمه کارنامه سال 91 این پژوهشکده را کارنامه‌ای پرکار برشمرد؛ به گونه‌ای که در آن برای اولین بار شاهد دستاوردهای متعددی بوده‌ایم که در توضیح بیشتر آن افزود: برگزاری دوره مجازی ویژه نمایندگان صنعت بیمه، تهیه آرشیو الکترونیکی پژوهشنامه و تهیه دانشنامه بیمه از جمله اقداماتی است که صنعت بیمه آن را برای نخستین بار تجربه کرده است.
      وی در زمینه اجرای پروژه‌های بزرگ پژوهشی که برای اولین بار در صنعت بیمه عملیاتی می‌شود نیز به انجام طرح پژوهشی سنجش رضایت مشتریان شرکت‌های بیمه و طرح رتبه‌بندی شرکت‌های بیمه اشاره کرد و گفت: علاوه‌بر اینها پژوهشکده بیمه موفق به برگزاری چهار دوره آموزشی اکچوئرال شده است که حاصل آن در تربیت نیروهای متخصص این صنعت بسیار ثمربخش قلمداد می‌شود.
      دکتر مهدوی سال 91 را سال تعاملات گسترده بیمه با مراکز علمی و دانشگاهی دانست و گفت: در این زمینه نیز تعاملات تازه‌ای با دانشگاه تهران، علامه طباطبایی و شهید بهشتی صورت گرفت که حاصل آن راه‌اندازی دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری اقتصاد بیمه و اکچوئرال است.
      رییس پژوهشکده بیمه افزود: این پژوهشکده همچنین در سال 91 موفق به کسب مجوز جذب 20 نفر هیات علمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شده و در این سال همچنین مجوز انتشار نشریه مطالعات بیمه با رتبه علمی‌-‌ترویجی از وزارت ارشاد را اخذ نموده است.

      منبع خبر : روزنامه دنیای اقتصاد - 
      ذخیره شده توسط : فاطمه فلاح 27 اسفند 1391 ساعت 11:39:09  خوانده شده: 1422  نمایش چاپی