• دومین کنفرانس بین‌المللی بازاریابی تخصصی بیمه بهمن‌ماه برگزار می‌شود : «روش‌های فروش بیمه درایران» مدرن می‌شود
      لیلا اکبرپور- دومین کنفرانس بین‌المللی بازاریابی تخصصی بیمه و روش‌های مدرن فروش طی روزهای 24تا 26بهمن ماه امسال با حمایت بیمه مرکزی و همت پژوهشکده آن در تهران برگزار می‌شود.
       

      سید محمد عباس‌زادگان رییس شورای علمی، غدیرمهدوی عضوشورای علمی و ‌هادی دهگاهی دبیرکل اجرایی کنفرانس روزگذشته دریک نشست خبری با اشاره به اهداف برگزاری همایش به تشریح جزئیات آن پرداختند. عباس‌زادگان مخاطبین این کنفرانس را دو گروه مدیران و شبکه فروش اعلام کرد و گفت: یکی ازتنگناهای توسعه بیمه به ویژه بیمه‌های عمر نبود توانمندی و تخصص بالا در شبکه فروش است که نبود هماهنگی لازم بین مدیران با نمایندگان فروش به عدم توسعه یافتگی دامن زده است. وی با اشاره به اینکه فروش خدمات بیمه‌ای به خاطر نامحسوس بودن کالا باید با تخصص و تجربه کافی صورت گیرد، افزود: کار فروشندگان بیمه به مراتب سخت‌تر از فروش سایرخدمات و کالا است.او همچنین به رقابت غیرحرفه‌ای درون صنعت بیمه به جای تلاش درجهت ارتقای سطح کیفیت کالاها اشاره کرد و ادامه داد: در کنفرانس بین‌المللی بازاریابی تخصصی در صنعت بیمه سعی خواهد شد تا ضمن ارتقای سطح همکاری و درک مدیران از مقوله بازاریابی، انگیزه‌های نوینی در شبکه فروش ایجاد شود تا توجه به انسان دوستی جایگزین تمرکز برکارمزد گردد.
      عباس‌زادگان گفت: دراین کنفرانس ازتجارب اساتید ارزشمند بین‌المللی، تجارب فعالیت مدیران داخلی و همچنین نمایندگان فروش کشورمان به عنوان سه منبع قابل قبول دانش و تجربه برای رشد شبکه فروش استفاده می‌شود، ضمن آنکه این هم اندیشی موجب تبادل دانش و تجربه بین سه گروه مذکور می‌شود.
      دبیر علمی همایش درخاتمه یادآور شد: اینک ضرورت تدوین برنامه راهبردی آموزش بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود و این امر موجب شده تا متولیان برگزاری، این کنفرانس را با تکیه بر دیدگاه «بازاریابی اجتماعی» برگزار کنند.
      همچنین غدیرمهدوی رییس پژوهشکده بیمه و عضو هیات علمی کنفرانس فوق دراین نشست گفت: ایجاد امنیت و آرامش، افزایش سرمایه‌گذاری‌ها درجهت توسعه اقتصادی و توزیع عادلانه ریسک؛ سه کارکرد اساسی صنعت بیمه در اقتصاد کشور است.
      وی با اشاره به اینکه درهیچ کشوری رونق اقتصادی بدون توسعه بیمه امکان‌پذیر نیست، افزود: البته بیمه در الگوی اسلامی ایجاد عدالت درجامعه است، به گونه‌ای که با مشارکت اکثریت افراد جامعه زیان افرادی را که دچار خسارت شده‌اند جبران می‌شود.
      مهدوی ادامه داد:اگرادعا شود بیمه دراقتصاد کشوری توسعه یافته است باید دوفاکتورمهم ارائه محصولات مناسب براساس نرخ عادلانه و بازاریابی حرفه‌ای در آن صنعت بیمه ایجاد شده باشد.
      رییس پژوهشکده بیمه درپاسخ به پرسش دنیای اقتصاد مبنی براینکه «آیا برای بهره‌مندی از دانش اساتید بین‌المللی حاضر در این کنفرانس بازار کشورمان آسیب‌شناسی شده است تا آنان براساس ویژگی‌های بازار کشورمان یک الگوی موفق ارائه دهند؟ توضیح داد: پژوهشکده بیمه مرکزی در راستای نیازسنجی از بازار کشورمان کارگروهی را برای تهیه گزارش مردمی و تحقیقات از بازار مسوول کرده است که مقرر شده این گروه گزارش خود را تا قبل از برگزاری همایش ارائه دهند تا درهم اندیشی اساتید بیمه‌ای بین‌المللی و داخلی ازگزارش مذکوراستفاده شود.
      هادی دهگاهی دبیراجرایی کنفرانس نیز از نکات قابل توجه کنفرانس را تفکیک بخش مدیران از بخش شبکه فروش اعلام کرد و گفت: حضور کارشناسان تراز اول جهانی متخصص درحوزه فروش بیمه‌های عمر که از کشورهای هلند، آمریکا، استرالیا، لتونی، اتریش و ایتالیا شرکت خواهند داشت از ویژگی‌های بارز این کنفرانس است.
      وی همچنین ازحضور استاد دکترمهدی فخارزاده در این کنفرانس خبرداد و گفت: وی دارای تجربه 30 سال فعالیت درعرصه بیمه‌گری است و دردنیا جزو سه نفراول عرضه‌کنندگان بیمه‌های عمرمحسوب می‌شود.

      منبع خبر : روزنامه دنیای اقتصاد - 
      ذخیره شده توسط : 21 دی 1390 ساعت 16:40:48  خوانده شده: 2123  نمایش چاپی