• ارسال پرونده بیمه ها به شورای عالی بیمه
      بیما- معاون نظارت بیمه مرکزی گفت: پرونده شرکت هایی که ظرف سه سال ضریب خسارت بالای ۹۰ درصد را در مجموع رشته های بیمه اموال دارند، برای گرفتن تصمیم های مهم به شورای عالی بیمه می رود.
      وی افزود: اگر این وضعیت طی یک دوره سه ساله اتفاق بیفتد، شورای عالی بیمه در مورد آن شرکت تصمیم دیگری خواهد گرفت.
      معاون نظارت بیمه مرکزی تصریح کرد: نرخ های شرکت های بیمه ای باید با توجه به موازین و اصول حرفه ای باشد، یعنی در رشته های مختلف نرخها براساس اصول حرفه ای تعیین شود.
      وی ادامه داد: البته مسوولیت این کار را شورای عالی بیمه به هیات مدیره شرکت های بیمه ای محول کرده است و هیات مدیره این مسوولیت را دارد که موازین تعیین نرخ را در رشته های مختلف به همه شعبه های و نمایندگی های شرکت ابلاغ کنند.
      مصدق خاطر نشان کرد: براساس گزارش های واصله به بیمه مرکزی، در اغلب رشته های بیمه ای به جز چند مورد خاص، شرکت های بیمه پس از سپری کردن یک دوره به ثبات نسبی رسیدند و سعی می کنند، نرخ هایی ارائه دهند که در بلندمدت منافع شرکت بیمه نیز تامین شود.
      وی در خصوص اتهام شرکت های بزرگ و کوچک به یکدیگر در مورد نرخ های شکنی های بی محابا نیز اظهار داشت: نرخ شکنی به بزرگی و کوچکی شرکت های ربطی ندارد، همه شرکت ها باید اصول و موازین حرفه ای را رعایت کنند.
      معاون نظارت بیمه مرکزی تاکید کرد: شرکتی که بیمه نامه ای را صادر می کند، باید بتواند تعهدات احتمالی آینده آن بیمه نامه را پاسخگو باشد؛ ما اکنون به جز چند مورد به وضعیت نسبتا مناسبی از این حیث دست پیدا کردیم.
      وی در مورد رفتار برخی از شرکت های بیمه ای که برای خروج رقبا از میدان، نرخ های تهاجمی اعمال می کنند نیز گفت: شرکت هایی که نرخ های غیرواقعی می دهند و اصطلاحا قیمت های تهاجمی یا دامپینگ را برای خارج کردن رقبا اعمال می کنند، ضمن اینکه اقدامی خلاف قانون سیاست های اجرای اصل ۴۴ انجام می دهند، خلاف مصوبات شورای عالی بیمه نیز عمل می کنند و بیمه مرکزی با این قضیه برخورد قاطعی خواهد داشت.
      وی در عین حال گفت: مواردی از این دست بوده که ما تذکرات لازم را دادیم و شرکت های بیمه ای نیز روند خود را اصلاح کردند.
      معاون نظارت بیمه مرکزی یادآور شد: منافع شرکت های بیمه ای در این است که دید بلندمدت داشته باشند تا بتوانند در بازار حضور خود را حفظ کنند و به مشتریان به خوبی سرویس دهند.
      وی اضافه کرد: لازمه این کار این است که شرکت های بیمه ای از نیروی انسانی متخصص برخوردار باشند و در ارزیابی ریسک های خود نیز کارشناسانه عمل کنند.
      مصدق گفت: بیمه مرکزی در هر جایی که احساس کند که ممکن است مشکلاتی در وضعیت و توانگری مالی شرکت های بیمه پیش بیاید، اقدامات لازم را انجام می دهد.
       رحیم مصدق از نظارت شدید بیمه مرکزی بر بازار بیمه خبر داد و اعلام کرد که اگر ضریب خسارت شرکت های بیمه ای در مجموعه بیمه های اموال از ۹۰ درصد بیشتر شود، این نشانگر آن است که نرخ های آن شرکت اصولی و منطقی نبوده است.

      منبع خبر : خبرگزاری بیما - 
      ذخیره شده توسط : 23 آذر 1390 ساعت 10:37:46  خوانده شده: 1493  نمایش چاپی